Referanser

För Bilprovningen var det viktigt att göra så stor del som möjligt av kostnaderna skalbara. Vi fick en välbehövlig översyn av vissa processer med större intern effektivitet som följd. En annan effekt blev att vi faktiskt sänkte kostnaderna och efter outsourcingen är dessutom ekonomistabens ansvar inriktat på mer kvalificerade redovisningsfrågor. Från början outsourcades fakturering och kundreskontra, leverantörsreskontra, anläggningsregister, löpande redovisning inklusive månadsbokslut samt vissa betalningstransaktioner. Eftersom samarbetet har fungerat bra har vi utökat uppdraget.

Lotta Löfgren, Ekonomidirektör | AB Svensk Bilprovning
AB-Svensk-Bilprovning

 

Jeg driver en liten yoga praksis og ønsker å bruke all min tid på å formidle yoga. Administrasjon av påmeldinger til kurs, fakturering av kunder og resten av regnskapet gjør derfor Inga i Opuscapita for meg og jeg er veldig fornøyd med samarbeidet. Det er også trygt for meg å vite at en profesjonell regnskapsfører tar hånd om alt dette.

Nina Nesheim | Tønsberg Yoga

Vår virksomhet har som målsetting å være Norges beste leverandør av tannerstatninger. Charlotte i Opuscapita håndterer regnskap og økonomi samt også mange HR-oppgaver da vi ikke er store nok til å ha egen HR-avdeling. Vi er også veldig fornøyd med kombinasjonen med arbeidet som utføres i Vilnius da dette gjør prisen til Opuscapita veldig konkurransedyktig.

Tormod Berg | GodakerHatlo Tannteknikk
TOP